انواع ترمینال ریلی


جهت اتصال المان‌های مختلف در داخل تابلو برق بر روی هرکدام از آن‌ها ترمینال‌هایی وجود دارد که می‌توان آن‌ها را به هم متصل نمود، ولی زمانی که بخواهیم تابلو برق را یک تابلو برق دیگر و یا المان‌های خارجی سیستم و جعبه ترمینال‌ها (جانکشن باکس) متصل نماییم به یک سری ترمینال مخصوص نیاز داریم که با نصب سی ریل بر روی سینی تابلو برق می‌توان تعداد زیادی از آن‌ها را در کنار هم قرار داد و اصطلاحا به ترمینال ریلی گفته می‌شود.

ترمینال‌های ریلی NSC در سایز‌های مختلف معمولا از ۰٫۲۵ تا 150 در بازار به راحتی پیدا می‌شود معمولا برای اتصال کابل تغذیه اصلی تابلو برق از ترمینال استفاده می‌شود مگر در زمانی که سایز سیم‌ها بزرگ باشد و یا خواسته باشیم که تغذیه اصلی را مستقیما به یک کلید اتوماتیک و یا شینه مسی متصل نماییم.

این ترمینال‌ها دارای انواع مختلفی بوده که البته در همه مدل‌ها برای هر سایز ترمینال یک ترمینال ارت و یک ترمینال نول وجود دارد، ترمینال نول معمولا با ترمینال‌های ساده تفاوت چندانی ندارد و فقط رنگ‌ها متفاوت است، ولی ترمینال‌های ارت به نحوی ساخته شده اند که به صورت الکتریکی با سینی تابلو برق و درنتیجه کل تابلو متصل هستند و همچنین در صورت اتصال بدنه تابلو برق به سیستم ارت یا زمین با استفاده از این ترمینال‌ها جهت اتصال ارت به قسمت‌های مختلف مانند موتور‌های الکتریکی و یا پریز‌ها ضمن تقویت ارت دستگاه امنیت سیستم بالا هم بیشتر می‌شود. این ترمینال‌ها را معمولا با رنگ زد – سبز مشخص می‌نمایند. ترمینال ارت با رنگ زرد و سبز و ترمینال ارت با رنگ آبی مشخص شده اند.

 

انواع ترمینال ریلی

۱- ترمینال ریلی معمولی:

این نوع ترمینال ساده‌ترین نوع ترمینال می‌باشد و نمونه آن را در عکس زیر مشاهده می‌نمایید که برای اتصال دو سیم یا کابل به همدیگر توسط این نوع ترمینال باید هر سیم را به یک طرف ترمینال متصل نمود و برای محکم نمودن سیم باید پیچ روی آن را برای هر کابل محکم نماییم تا کابل را نگه دارد و برای جدا کردن سیم و کابل کافیست همین پیچ را باز نماییم تا کابل آزاد گردد.

۲- ترمینال ریلی فشاری:

کارکرد این نوع ترمینال فرقی با ترمینال معمولی ندارد و فقط نحوه اتصال سیم و کابل بر روی آن متفاوت و ساده‌تر است. در این ترمینال با فشردن سر هر سیم به یکی از طرفین ترمینال سیم وارد ترمینال شده و توسط ترمینال نگه داشته می‌شود، ولی برای جدا کردن سیم از ترمینال معمولا باید قسمت ضامن را از روی ترمینال فشار دهیم تا سیم را آزاد نماید. کار با این نوع ترمینال ساده است و در زمان اجرای پروژه صرفه جویی قابل توجهی می شود، ولی قیمت بالاتری هم دارند.

۳- ترمینال ریلی دو یا چند طبقه:

این نوع ترمینال همان طور که از نامش پیداست دو ردیف ترمینال بر روی همدیگر قرار گرفته که این ترمینال‌ها می‌توانند معمولی و یا فشاری باشند و بیشترین مزیتی که این نوع ترمینال ایجاد می‌کند، اشغال کمتر فضای تابلو برق است.


درباره ما

نیــرو ســامان با عقــد قــرارداد بــا بهتریــن تامیــن کننــدگان و تولیــد کننـدگان در سـطح بیـن المللـی، اقـدام بـه انتقـال تکنولــوژی و تولیــد تجیهــزات بــرق صنعتــی بــا بالاتریــن اســتانداردها در کشــور عزیزمــان نمــوده و امـروز محصـولات تولیــدی ایــن شــرکت بــا برنــد تجــاری NSC در قلــب صنایــع کشــور عزیزمان ایفــای نقــش مــی کنــد.

آخرین اخبار

تماس با ما

دفتر مرکزی:
تهران ،خیابان ولی عصر ،بالاتر از پارک ملت ، برج جم ،طبقه نهم ،واحد یک
کد پستی: ۱۹۶۶۸۴۳۱۹۱
تلفن:   ۲۲۰۱۸۹۴۴ - ۲۲۰۱۹۴۵۵-۰۲۱
فکس: ۲۲۰۱۶۴۵۸-۰۲۱ 
ایمیل : info@nsc-co.com

کارخانه:
یزد، شهر صنعتی مهدی آباد، خیابان اطهر
کد پستی:۸۹۱۵۹۳۴۳۳۹
تلفن: ۰۳۵۳۸۲۵۰۳۸۰ - ۰۳۵۳۸۲۵۰۳۸۱ - ۰۳۵۳۸۲۵۶۰۰۸
فکس: ۰۳۵۳۸۲۴۹۱۶۶


موقعیت ما

سلام شرکت نیروسامان آماده پاسخگویی به سوالات شما می باشد. info@nsc-co.com

پشتیبانی در واتساپ
Close and go back to page
© اسفند 1399 کلیه حقوق مادی و معنوی این وب سایت نزد شرکت نیرو سامان محفوظ می باشد .